torstai 24. toukokuuta 2012

7 days and life begins







7 päivää ja alkaa kesäloma!!!! oioioiiiiiii en jaksa oottaa. Kelatkaa heräät siihen ku aurinko paistaa sun huoneen ikkunasta sisää ja tajuut et ei oo kouluu voit viel nukkua jos kiinnostaa, kerkee kerranki syömää aamupalan (ja juomaa Oonan keittämät aamukahvit jotka se aiva varmasti herää joka aamu mulle keittämään ) ja voi vaan soittaa frendeille ja pyytää kylää heti aamusta tai lähtä rannalle ottaan aurinkoo tai iiiiihan mitä vaa haluu. jea but back to reality nyt on siis meneillää pitkä ja tuskallinen koeviikko 2 tehty 5 jäljellä. Kuntotestit[x]Filosofia[x]...kröhöm..ei kuulu ihan noihin vahvimpii lajeihi mut ei se mitää.. huomen matikka ja ens viikolla vielä muutama muu mut nyt ciaoo♥

Lauantailta muutama kuva Empun 18 synttäreiltää,ei mulla sellasii kunnon julkasujulkasu kuvii ollu ni kokosin kollaasit joistaa joita kehtaa vähä näyttää :) (Sontsa kans menossa mukana vaikka ei noissa isommissa kuvissa ookkaan)

Meil oli sunnuntaina oma peli Porvoossa ,,voitettii 3-0 !!!

Mypa 1 VPS 0 
whuu!!! Hyvä MyPa 8)

laji on jalkapallo (???! pistää miettimään ku kattoo tätä kuvaa)



+  Arvatkaas kellä on Summer Up 2012 liput..no MULLA!!!:) käytii ne maman kaa perimässä tossa viime lauantaina. Nyt on sit kesän parhaat festarit varmasti edessä päääin. 
Ens vuona suuntana sit Summereitten lisäks viel Pipet 8)))

2 kommenttia: