lauantai 12. toukokuuta 2012

Mun viikko torstaista lauantaihin kuvina 8)

Joo elikä torstaina oli mein koulun likuntapv. Oli fudista,pesistä,fresbeegolffii,tennistä ja kaikkee mahollista..Ite suuntasin Oonan ja Paken kaa fresbegolffii ja loistettii kyl aika lailla..not. En kyllä varmasti ens vuonna mee sitä pelaan,,on niin tylsää..xd tai sit vaan ei ihan osattu sitä..en tiä ..sen jälkee koululla oli vielä polttopallo turnaus ja mein luokka voitti koooko jutun 8)) hyvä myöö :)


Oona ♥

Salli♥


Pake♥
Illalla mentii sitte vielä Kouvolaan syömää kiinalaisee perhetuttujen ja Up with People ihmisen kaa ko niillekki meni kaks :) Ite en ollu aikasemmin kiinalaisessa käyny mut oli kyl tosi hyvää ruokaa ,,nnam :):)
 
Ite söin jotain friteerattuja kanapalluroita..olihan noi ihan hyvii ,,tota taikinaa vaan oli aika tosi paljo..olis ollu kiva jos sitä lihaa olis ollu enemmän..noh jaa hyvä se silti oli :)



Leen foodi,,se osas syyä noit tofuja niillä tikuilla ,,oli kyl siistin näköstä,,Itekki oon joskus koittanu mutta ei siitä oikee mitään tullu..:D

Oona foodi

:)


:)

 Perjantai: Mentii Oona, Sontsa,Venla, Spencer ja mie Kvl kattoon oisko mitää eloa siellä, mut ei oikeen ollu ko Suomi-Kanada peli tuli telkkarista sillon. Mentii site Venlalle ja chillattii ja puhuttii ja katottii lätkäpeli loppuu...ei se hyvä ollu et Suomi hävis, mut joka kisois pitää yks peli häviin ni hyvä et se tuli tähä välii :)) ens peli sit voitto taaaas!!!8)



 Lauantai: Mentii Oona, mama, Ella ja mie kattoon toi Up with People konserrti..SE OLI NIIIIIIN HYVÄ!!!!! pirtee ja energinen mut sit ne taas kerto kaikkee tosiasiaa ja niitten kulttuurista ja siitä mitä ne tekee. Tykkäsintykkäsin!!! ois niin huippuu mennä tohon hommaa mukaa sitte lukion jälkee:) Spencer site läks tänää jo Stadii ja maananaina toi ryhmä menee niitten pääte maahan eli Mexicoo 8) chill...Illalla menin vielä myymää Mypan pelii lippuja. MyPa voitti Hakan 3-0 !!!!jesjesjesjes!!!! hyvä mypaaaaa!!!!!itsehän missasin joka ikisen maalin koska olin myymässä lippuja sen ekanpuolajan..noh ei siinä. Pelin jälkee sonja ja sara tuli meille..sit katottii sonjan kaa ehkä koko maailman universumin paskin komedia,,enmuista nimeä mutta huono oli  xd



"Vaikka meitä on monta. Me olemme yhtä"



hehee..tää jäbä räppäs ja tanssi ihan tsika hyvin8) 

Tänään vielä Leen kanssa keksitään jotain tekemistä:), koska sen vika päivä Suomessa :(...on ollu kyl ihan yli kivaa koska on saanu puhuun enkkuu ja oppiin uusista kulttuureista kaikke ja emmä tiä on vaa ollu chilli ja erilainen viiikko thanks for that :))

PS. Tänää on äitienpäivä ,,hemmotelkaa ja olkaa kiltisti mamalle + mul on se parhaistaparhaaaaaain mama in the world ♥ ei muuta ,,nyt nukkuun, että aamulla jaksaa viiä äitille aamiaisen sänkyy ,,Unii♥!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti