keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Memories don't disappear ♥

Helouu!!
Tänää aamulla heräsin puol 1 aikaa siivoilemaa ko Franziska ja Pave tuli meille. Niitten kaa chillailtii, leivottii ja kuvailtii. Franziska lähtee huomenna (taino perjantaina kolmelt ) kotia Saksaa :''( . Mä en osaa viel aatella et mein ihanavaihtari ♥joho mä oikeesti luotan ja jonka kaa ei varmasti tuu IKINÄ tylsää lähtee takas kotii...eieieiii ....
Myöhemmin Emmiki tuli meille, mut sitte mulla alko treenit ni ihmiset suuntas Pavelle. Treenipelin jälkee, joka btw hävittii pikkupojille,(nöyryttävää...ja kaiken lisäks tää oli TOKA kerta) ni menin mummolle syömää vähä kakkuu ko hänellä oli nimpparit :) 
Sitte viiiel illemmal katottii Oonan ja Paven ja Franziskan kaa Espanja-Portugali peli ja oi että sai taas vaihteeks jännittää ihan tsikanaa. Onneks lopputulos oli se mitä toivoinkii ♥ tuntu niiin hyvältä ko Espanja pääs finaalii mut ei se kyllä helppoo ollu. Ja viel et Fabregasin maali oli niin huikee et  O.o vissii sydänpysähty ja silmis meni hidastettuun ko se veti sen pilkun.(Oli ne muutki maalit hienoi, emmä sillä 8) ) Mut nyt liityn ladiesien seuraan Unii♥!


Franziska♥ [meiksil päällä uus paita (Only)]
Oona♥ Franziska♥
Pave♥ Franziska♥ meiksi 8)
Uudet farkut (Ginatricot) ja uudet tennarit (Stadium) 8) 
♥ 
(c)Weli

2 kommenttia:

  1. muuten toi teksti siis fontti millä kirjotatte nii se on musta ainaki suht hirvee. Sitä ei pysty sillee nopeesti lukasemaan +hankala lukee, nii mä en sit yleesä lue niit tekstei ees. Mut tää o vaa mun mielipide!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti mielipiteist tällast just kaivataaki ! :) fontti menee vaihtooon :-))

      Poista